Cultuur & Duikreis

Anders dan u gewend bent van reizen naar Cairo/Egypte willen wij u met deze cultuur reis, naast het duiken, graag laten kennismaken met een veelheid aan andere culturen en hun monumenten.

Niet alleen de Farao’s hebben Egypte verrijkt met schatten, ook de Romeinen en de Grieken, de Joden, de Christenen en de Moslims, hebben heel veel moois toegevoegd en schitterende en onuitwisbare sporen nagelaten in het culturele landschap van de stad.

Cairo, gelegen in Noord oost Afrika aan de Nijldelta, hoofdstad van Egypte, is een mix van oud en nieuw. Lopend door de straten van deze nooit slapende stad voel je de leeftijd van de stad en wordt je ondergedompeld in de geschiedenis.

Desert Roos wil u met deze reis kennis laten maken met deze rijkdom en u een onvergetelijke culturele ervaring aanbieden waar u jaren later nog over zult spreken. Natuurlijk worden de Piramides, een van de zeven wereldwonderen, niet vergeten. Er is echter zoveel meer. En wij van Desert Roos willen u graag uitnodigen om daar eens kennis mee te gaan maken.